LEVERING AAN HUIS! <1.000kg. - 300€ | 1.000 kg. - 250€ | 2.000 kg. - 200€ | >2.500 kg. - 100€
  • +34 948 844 068
  • LV van 8.00 tot 13.00 uur
  • 5-10 werkdagen
  • Service voor professionals en particulieren

Hoe u een schanskorfmuur in uw tuin installeert

door Joaquin Vicente Campo zeker October 07, 2020
De esthetiek van de woning wordt steeds belangrijker: huiseigenaren willen een woning hebben die praktisch, modern en ook mooi is. Dit betekent dat steeds meer mensen tijd besteden aan en investeren in hoogwaardige materialen voor meubels, apparaten of tuindecoratie.

Muur van gaviones estrecho Vetonek

Als het om tuinen bij onder meer woningen en bedrijven gaat, wordt er steeds meer aandacht aan besteed: mensen willen optimaal genieten van hun tijd buitenshuis en genieten van mooie, verzorgde terrassen. Eén van de mogelijkheden hiervoor is om de tuinafscheidingen te realiseren met een schanskorfmuur. Het is tegenwoordig een van de meest gebruikte formules vanwege de originaliteit en organische schoonheid die daaruit voortvloeit.

Wat zijn schanskorven?

Schanskorven zijn rechtstreeks uit de bouwwerkzaamheden een soort “mand” van rechthoekig metalen gaas gevuld met stenen. Hun gebruikelijke gebruik is het creëren van beschermingsmuren, het beschermen van de bodem tegen erosie-aanvallen en het controleren van de loop van rivieren, aangezien ze zeer resistent zijn en omdat ze stenen in een net zijn, ze niet dan als een geheel kunnen bewegen.

Door hun originaliteit en het opvallende resultaat zijn deze constructies ook een decoratief object geworden in veel buitenruimtes. De buitengevels van huizen, tuinmuren en zelfs schanskorvenbakken maken al deel uit van de interieurontwerpprojecten van veel professionals.

Koop stenen om de rotsvliegtuigen en cantos rodados op te halen

Productie van schanskorven

Veel mensen vragen zich af hoe je schanskorven thuis kunt maken, vooral als je overweegt om kleine decoratieve structuren te installeren.

Haal eenvoudigweg het metalen frame, installeer het op een stevige, vlakke ondergrond, monteer het frame en zet het vast met metalen ringen.

Zodra de structuur is gemonteerd en opgezet, is het tijd om deze te vullen. Traditioneel is het gevuld met onregelmatige stenen, maar omdat tuinen over het algemeen een decoratieve functie hebben, kiezen sommigen voor gerecyclede stenen, kleine stammen of zelfs gladde stenen.

Hoe worden ze geïnstalleerd?

Er bestaat uiteraard een procedure om schanskorven veilig te plaatsen en het maximale uit dit type muur te halen. Het is noodzakelijk om te bedenken dat als we aan schanskorven denken, we ons alleen maar stevige en brede wanden voorstellen, maar wat zeker is, is dat de flexibiliteit van de metalen structuur ons in staat stelt schanskorven van verschillende vormen en maten te produceren, waarmee je kunt spelen. ruimtes om interessante en opzichtige bijeenkomsten te maken.

Colocatie van schanskorven en schanskorfhoveniers

De installatieprocedure van de schanskorf begint met het rangschikken en controleren van de metalen structuur om er zeker van te zijn dat deze de gewenste vorm en volume heeft en vrij is van onvolkomenheden. Zodra dit is bevestigd, worden de verschillende dozen gevormd, aan elkaar gekoppeld en ontstaat de structuur met de gewenste vorm en locatie.

Voordat ze met stenen worden gevuld, moeten de hekken worden bevestigd: dit bestaat uit het plaatsen van draden die de structuur strak trekken om te voorkomen dat deze vervormt zodra deze met stenen begint te worden gevuld.

Het proces moet nu worden voltooid door het metalen gaas met steen te vullen en het goed te sluiten.

Schanskorvenwanden en decoratieartikelen zijn de nieuwste trend in tuinen en buitenruimtes. Ze brengen een vleugje onderscheiding, elegantie en originaliteit aan eigendommen. Daarom gebruiken steeds meer mensen ze.

TERUG NAAR DE BOVENKANT