LEVERING AAN HUIS! <1.000kg. - 300€ | 1.000 kg. - 250€ | 2.000 kg. - 200€ | >2.500 kg. - 100€
  • +34 948 844 068
  • LV van 8.00 tot 13.00 uur
  • 5-10 werkdagen
  • Service voor professionals en particulieren

Stenen borders of randen in de tuin.

door Joaquin Vicente Campo zeker October 07, 2020

Leistenen borders in de tuin.

Leisteenborders zijn perfect voor het verdelen van tuinkamers, het aanleggen van perfecte paden en paden, het maken van bloembedden rond bomen of het scheiden van een stenen bestrating van andere gebieden zoals het tuingazon.

In tegenstelling tot beton-, terracotta- of gietstenen randen zijn leistenen randen niet poreus, waardoor ze geen vuil opnemen en hun mooie donkergrijszwarte uiterlijk behouden, glanzend als ze nat zijn.

Installatie van borders of tuinborders.

Omdat dit rechte randen zijn, kun je beter niet nadenken over het maken van gebogen elementen, ontwerp rechte vormen, je kunt ook rondingen maken, maar deze moeten een grote breedte hebben.

Om een ​​rand te maken, kun je het beste de lijnen overtrekken met touw en enkele palen om ze perfect te kunnen plaatsen, als je de leistenen randen op een bed van 2 tot 4 cm zand plaatst. Hierdoor kun je ze plaatsen en de hoogte aanpassen en de kleine onvolkomenheden in de dikte van elk stuk verbergen. Laten we niet vergeten dat het natuursteen is, elk stuk is uniek.

Tuinhekken gemaakt met leistenen randen of palen.

Een ander steeds wijdverbreider gebruik met zeer originele esthetische resultaten zijn scheidingshekken voor ruimtes met verticaal geplaatste randen of leistenen piketten.

Het wordt aanbevolen om een ​​kleine uitgelijnde greppel te maken waar de leisteenhouwelen worden geplaatst en vastgezet met beton of mortel.

Voor het maken van schuttingen gebruiken wij een leisteenrand van 3 cm. Ze wegen minder en zijn visueel lichter.

Borduras bordillos piquetas de pizarra voor gebruik in tuinen, patio's en landschapsarchitectuur.

Vraag naar ons assortiment tuinborders en richels.

TERUG NAAR DE BOVENKANT